Supervision til erhverv

Gruppesupervision & Supervision til enkeltpersoner

I et supervisionsforløb kan fokus være alt fra almen trivsel på arbejdspladsen til det faglige kollegiale samspil; supervision bidrager konkret til engagement og overskud på arbejdspladsen.

Evexia tilbyder supervision til enkeltpersoner eller som gruppeforløb i alle fagligt relaterede problemstillinger – indad til på arbejdspladsen eller udadtil med brugere og kunder.

Et supervisionsforløb kan fx have som formål at forbedre faglige relationer mellem arbejdskolleger, vi kan have det som mål at formulere konkrete metoder, der kan stimulere til bedre faglig sparring i en gruppe af ansatte eller vi kan fokusere på at skabe balance i dit arbejdsliv, således at du i sidste ende kan opnå bedre arbejdsresultater og større arbejdsglæde.

Gruppesupervision
Supervision som gruppeforløb er et effektivt redskab til at forbedre et samarbejde mellem kolleger. Det kan være et virksomt værktøj til at opnå en produktiv dynamik i et team eller simpelthen øge produktiviteten i en afdeling ved at lære af arbejdspladsens udfordringer og succeser. Supervision kan også anvendes til konkret konflikthåndtering eller til at skabe bedre og mere tydelig kommunikation mellem enkelte eller flere parter.

Supervision til enkeltpersoner
Er du glad for din arbejdsplads, men føler du dig ikke til rette mellem enkelte eller flere kolleger? Har du brug for redskaber til at møde dine kunder eller brugere på en gensidigt mere givende måde? Et individuelt supervisionsforløb kan være løsningen, når du står alene med et problem eller en udfordring på dit arbejde. Nogle føler sig mobbede af kollegerne, der kan være opstået misforståelser mellem dig og en kollega eller du mistrives ganske enkelt på din arbejdsplads eller i din funktion.

Kontakt Evexia og lad os sammen finde ud af, hvad der vil være den bedste løsning for dig og/eller dine kolleger/ansatte.