Parterapi hjemme hos jer

Hos Evexia finder vi ind til din kerne og nærer den, så du kan blomstre.

Samtaler der bringer jer sammen

Parterapi er nyttigt for alle par, uanset hvor i parforholdet, man befinder sig. Det handler nemlig om at opnå en balance i fællesskab, så begge parter føler sig set og hørt.

Parterapi kan handle om at få hjælp i en krise i jeres ægteskab, at blive ligeværdig i parforholdet, at imødegå uhensigtsmæssig kommunikation, at blive bedre til at lytte og tale sammen, at lære om din partners både gode og mindre gode mønstre, men det kan også være en form for skilsmisseterapi, hvor I får hjælp til at komme godt ud af jeres parforhold på en respektfuld måde.
I parterapien kan jeg støtte og guide jer, hvis I fx føler, at I er sammen, men alligevel lever hver sit liv. Jeg kan hjælpe jer tættere på hinanden ved at give jer redskaber til faktisk at lære hinanden bedre at kende. Jeg kan guide jer til en større opmærksomhed omkring hinandens mønstre, så I begge føler jer anerkendt, for den I er.

Det er en menneskelig tilbøjelighed, at vi stiller (for) store krav og (for) høje forventninger til vores partner, uanset om de har ressourcerne til at opfylde dem. Alt sammen in the name of love.

Går du med nogle af følgende tanker om dit parforhold, vil jeg gerne hjælpe jer med at opnå balance:

– Er du ægte og tydelig i dit parhold? Er din partner?
– Er du træt af uenighed i dit parhold?
– Vil du lære din partner bedre at kende?
– Ønsker du positive forandringer i dit parhold?

Når man er to om at dyrke og nære et parhold, får man et stærkere bånd og et sundere parforhold. Målet med parterapi er derfor ganske enkelt det at få jer bragt tættere sammen.

Er du alene i dit parhold eller er I sammen om det?